top of page

55 kvinner med til Oslo

 

- Vi har hatt det så utrolig gøy!

Liv Engebretsen stråler av entusiasme og forteller om hvordan hun og venninnen May-Tove Tofting har samlet en venninnegjeng som er blitt større enn de trodde var mulig til årets JK Nordisk i hovedstaden.

 

- Etter å ha vært på konferansen selv, var jeg så overveldet. JesusKvinners visjon om å mobilisere jenter i alle aldre til å bygge Guds rike, ikke bare i menigheten, men i hjem og familie, og i samfunnslivet, det rørte meg virkelig. Jeg tenkte at nå har noen reist seg opp og tatt ansvar, og da skal jeg være med og støtte opp.

 

Da Liv delte tanken med May-Tove, ble de fort enige om å ta med seg flest mulig venninner til Oslo neste år, men at det skulle bli så mange, hadde de nok ikke forestilt seg.

 

- Vi var seks som dro i 2013, i fjor var vi mellom 20 og 25, og nå har vi passert 55 for dette årets konferanse. Vi har booket oss inn på samme hotell, og for de som trengte lavbudsjett har vi funnet et hotell uten frokost til 250 kroner natta. Det var et bønnesvar!

 

I tillegg til billig hotell, har Liv og May-Tove vært behjelpelige med å bestille konferansebillett for dem som syntes det var vanskelig å få til i webshop, og å bestille flyreisen. For dem som sjeldent reiser kan slike utfordringer være nok til å bli hjemme.

 

- Jeg tenker at dette har med Norge å gjøre, jeg kjenner at jeg brenner veldig for at vi skal kunne treffes slik vi gjør under JK Nordisk 2015. Her løftes viktige saker frem som gjelder både gudslivet og samfunnet vi lever i. Jeg tror Gud ønsker å bruke oss kvinner til å bygge landet.

 

Konferansen, som går av stabelen den 29. og 30. mai i Markus kirke og Oslo Kongressenter, nærmer seg med stormskritt, og Liv er spesielt takknemlig for at hun har med seg syv kollegaer, inkludert Gunn Skjerping Knudsen, som er rektor på ungdomskolen hvor hun jobber.

 

- Det har vært så inspirerende å få flere med, det føles så naturlig å mobilisere til dette arrangementet. Vi gleder oss veldig til å dra til Oslo sammen, avslutter hun.

 

Kilde: JesusKvinner.no

Bilde: May-Tove Tofting og Liv Engebretsen

Bilde: Nordhordland Kristne Grunnskole

bottom of page